Lago Maggiore

Genoeg te doen aan Lago Maggiore
Vanaf de camping bereikt het u het privéstrand van het prachtige Lago Maggiore meer binnen enkele minuten lopen. In en bij het meer is genoeg te doen voor jong en oud. Zo kunt u hier diverse watersporten beoefenen, zoals waterfietsen, kanoën en waterskiën. Het privéstrand aan het Lago Maggiore van Camping Isolino is zeer kindvriendelijk.

Volop vertier aan Lago Maggiore
Lago Maggiore is een zeer populaire toeristische bestemming. Het meer en het strand bieden namelijk volop vertier voor iedereen. U kunt hier dus genieten van een heerlijke vakantie met het hele gezin.

Pretparken en dierentuinen
De plaats Verbania waar de camping ligt, is een goede basis voor uitstapjes naar één van de vele parken in de omgeving, zoals het avonturenpark Gordola, het safaripark in Pombia of de dierentuin Villa Pallavicino bij Stresa. Dit is een kleine dierentuin met o.a. pauwen, lama’s en herten.

Indrukwekkende bezienswaardigheden
De omgeving van het Lago Maggiore kent nog veel meer bezienswaardigheden. Zo vindt u er diverse indrukwekkende musea, kastelen en dorpjes. Verder is het een aanrader om de Borromeïsche eilanden te bezichtigen die in Lago Maggiore liggen. Bij de receptie geeft het personeel u praktisch advies over de bereikbaarheid en openingstijden van bezienswaardigheden in de regio. Meer informatie en tips over het Lago Maggiore vind je bij Lagomaggiore-Nu.

Comments are closed.